Retorik og Samtale

Skab refleksion og få dit budskab igennem

Vi står alle overfor retoriske situationer i vores dagligdag. De situationer, hvor vi skal forsøge at “sælge” vores budskab til vores leder, til projektejerne, til kollegerne m.fl.. Men hvordan kan den retoriske situation forberedes, så der er en større sandsynlighed for, at budskabet kommer igennem? Retorikkens værktøjskasse byder på konkrete modeller og virkemidler, som vi bringer i anvendelse.

Herudover arbejder vi med den professionelle samtale, der typisk er kontekstbestemt, og som skal facilitere refleksion og retning. Vi integrerer bl.a. en forskningsbaseret supervisionsmodel i vores forløb.

w

Retorik og samtale med refleksion og retning

  • Træning i forståelse af en udvalgt retorisk værktøjskasse med bl.a. appelformer og bevidsthed om positioner.
  • Bevidsthed om professionel empati og den passende respons i f.eks. svære eller udfordrende samtaler.
  • At kunne skabe refleksion i konkrete samtalesituationer, som 360°
    feedbacksamtaler, profiltilbagemelding og lignende kontekstafgrænsede samtaler. Bl.a. med anvendelse af forskningbaseret supervisionsmodel.

Jeg har været meget tilfreds

PeoplePartner arbejder professionelt med supervision og kommunikation. Jeg havde god læring og gavn af PeoplePartner i forbindelse med min uddannelse som 360° feedbackfacilitator og som led i mit kursus som uddannelsesansvarlig overlæge. Det har været meget lærerigt at modtage undervisning og supervision af PeoplePartner.

Jens Larsen

Overlæge, Ph.d, Kardiolog og Uddannelsesansvarlig overlæge, Hjertemedicinsk afdeling. Hospitalsenheden Vest

Priseksempler

Retorisk metode og træning i praksis for enkeltperson: 2 timer med fokus på den retoriske værktøjskasse og analyse af en selvvalgt retorisk situation. Dernæst gennemfører du på din arbejdsplads en selvvalgt retorisk situation, som du bliver observeret på og efterfølgende får struktureret feedback på.

Pris 6.500,- ekskl. moms og kørsel efter statens takst.

Retorisk metode og træning i praksis for en gruppe på op til 12 personer: 3,5 time med introduktion af den retoriske værktøjskasse, træning i grupper og struktureret feedback.

Pris 12.500,- ekskl. moms og kørsel efter statens takst.

Ring og få et uforpligtende tilbud…